Jag

Jag har kemi
Jag fattar ingen kemi överhuvud taget
Jag har inte lyssnat på någon kemi
Jag är sjukt trött
Jag har alldeles för varma kläder på mig
Jag tycker att det är mysigt med all snö ute
Jag tycker att det är kallt utomhus
Jag ska lägga mig ungefär i samma stund jag kommer inanför dörren ikväll
Jag har massa plugg
Jag kan inte gå och lägga mig tidigt för jag måste se Twilight
Jag måste plugga också
Jag har torra läppar
Jag älskar London
Jag tänker flytta till London
Jag berättar mer om London sen
Jag tror att lektionen slutar nu


London calling once again!

Jaha gott folk! Om allt går enligt planerna sitter jag på ett flyg på väg till London om 12 timmar!
Och det tar ju ett tag att komma till flyplatsen också, speciellt med mammas marginaler, vi kommer att åka hemifrån ungefär 4,5 timmar innan planet går och om inget oväntat händer på vägen (punktering, olyckor, vägpirater, hål i vägen och annat man bara oroar sig för när man verkligen inte får komma för sent, men varför skulle det hända just då?) tar det max 2 timmar att åka och alltså kommer det hela resultera i att vi sitter och drygar på flygplatsen i ett par timmar och hinner tappa all förväntan och bara blir trötta, sura och vill åka hem och sova. Men vi får hoppas att det inte blir så! Kanske skulle några pirater eller rövare eller nått längs vägen sitta fint, lite spänning i vardagen sådär. Men vi får väl se hur det blir.
Men oj, jag ska upp om inte allt för länge, borde nog gå och lägga mig och sova. Fast nej, lite till kan jag väl sitta.
Skulle vilja passa på att berömma min skola en andra gång i dag. Varför? Jo, för när vi sitter på mattelektionen och segar med dryga potenser ropas det plötsligt ut i högtalarna att föreningen snack@tacks (tror det är så iaf) serverade gratis fika, chips och grejer nere i matsalen. Eftersom det var ungefär en kvart kvar av lektionen tittade vi bedjande (haha) men utan direkt hopp på våran lärare, men snäll som hon är lät hon oss gå. Men vi gick inte direkt utan sprang ner för trapporna tillsammans med en massa andra klasser och när vi kom fram fanns det inte mycket fika kvar men en pepparkaka och lite chips hann man roffa åt sig. Men grejen är bara det att dom hittar på sånna här roliga grejer, gillar det verkligen!
Sen på eftermiddagen och kvällen har jag väl mest surat över att Twilight inte har premiär förrän 19 december i London (knas!) och att vi därför inte kommer kuna se den, och dessutom har jag haft lite smått panik över att min mp3 försvunnit. Det hade i vanliga fall inte varit något problem eftersom jag ju har min mobil men nu när den drygat sig och gott sönder och är på nått reparationsställe i Norrköping eller nått så har jag alltså ingen form av musikspelare! Som tur var fick jag ta mammas och den är nu laddad med en del godingar!
Nej men nu måste jag verkligen gå, ska ju hinna duscha också!
Hoppas inte att jag glömt pass eller något annat viktigt (håller tummarna för att mamma har koll på det) Men nu ska jag dra! Ha det bra här hemma! I´m of to London! :D And this time I will speak english and not just smile and nod!
Good bye!

               
                                                                                                                                                                                                                   
Lite slarvigt upplagda bilder från den fö





Historia

Nu har jag historia, eller om kanske cirka en minut. Vi ska få tillbaka våran lilla "dugga" får väl se hur det gick, hehe. Den här lektionen är bara en halvtimme och sen har vi lunch och sen håltimme till tio i två och så slutar vi en timme senare. Najsig dag! Nyss på våran långa rast satt vi och pluggade och antagligen blir det ännu mera plugg i eftermiddag, gillar verkligen denna Rosendalsatmosfär (haha, jag vet att ingen typ håller med mig men ändå..) Men nu börjar historian, tjing!

Duktig flicka = Trött flicka?

Det här kanske ska bli min nya grej, morgonblogga menar jag. Egentligen, vem har tid innan skolan? Jo, tydligen jag. men detta är inte för att jag går upp i fasligt god tid för att hinne med att ta det lugnt på morgonen utan detta är för att jag går upp i normal tid, stressar lite smått och sen förstår att mamma kan skjutsa mig om ungefär en halvtimme. Så vad ska man passa på att göra d å? Jo, blogga lite kanske. Fast om jag ska vara helt ärlig gick jag upp väldigt tidigt idag, ställde klockan på sex!!! Men det var bara för att jag glömt göra spanskaläxan, kom på det runt tolv igårkväll och inte hade några böcker eller vad man nu skulle göra hemma. Så då tänkte jag att man kanske ska vara en duktig flicka och åka tidigare till skolan, så det var alltså det jag planerat att göra.
Så egentligen sov jag ju väldigt lite inatt, runt 5½ timme (kanske mycket för en del?) men jag var ändå inte alls farligt trött när jag sprang upp ur sängen, lycklig som en lärka när klockan ringde! ...nej, riktigt så var det inte, men ändå. Anledningen till min otrötthet skulle kunna spåras till det faktum att jag av någon outgrundlig anledning (eller inte?) somnade runt två timmar igårkväll vid 7,8,9-tiden nånting.
Fast nu börjar jag bli väldigt trött igen...och kallt är det också! Brr!
Hej så länge!

Julstämning?

God morgon eller god förmiddag eller nått!
Skönaste veckan jag har, går bara tre dagar och sen blire LONDON! Dessutom är det ju inte väldigt jobbiga dagar heller. Igår slutade vi vid kvart över tolv, idag vid tio i två och dessutom har vi lång håltimme nu och imorgon har vi typ 5 timmars håltimme! :O Vad ska man passa på att göra då? Kanske plugga lite, men det borde man ju göra nu också...men nej! vi tar det imorgon istället. Just nu har jag, Anna, Sara, Susan och Hanna stängt in oss i ett litet vilorum med hög julmysfaktor, det står ju till och med en oklädd och mörk plastjulgran i hörnet och riktigt sprider julstämning, mys mys! Det får mig verkligen att längta till julen! Eller inte...fast jo, okej julen är väl lite trevlig men annars kan vi skippa allt grått slask, ge mig sommar nu!

Och juste, eftersom min Twilightreklam som jag var så lycklig över försvann så lägger jag in den istället. Titta och njut!


Glad

Nu är jag jätteglad trots att det är så förfärligt tidigt. Titta ner så ser du anledningen, jag har fått min alldeles egna Twilight reklam! Okej, kanske inte värsta grejen att bli superglad över men ändå...
Nu ska jag snart åka till skolan, får skjuts av mina kära mor. Innan jag visste det hade jag lite smått panik över att jag inte hunnit med att mata Plopp och en massa gejer fast bussen skulle gå om en si sådär 3 minuter och det runt 4 minuter att gå till busshållplatsen. Men som tur är löste allt sig och nu ska jag snart åka till skolan, hej svejs!

Kolla in trailern nu!!!

Bomber

Det blev Svärdet i stenen vi såg. Även fast den räknas som en disneyklassiker och därför måste ses, var den ganska seg och absolut inte en av de bättre men det är väl kanske också just därför den inte är så himla känd. Jag hade till exempel aldrig sett den förut och det kanske iochförsig bidrar till att den inte var lika bra eftersom man alltid annars känner sig väldigt sentimental när man ser dom...? Hur som helst, nästa film blir Djungelboken! :D

Ska kanske berätta lite om idag?
Det här var ju veckans första dag för mig eftersom Rosendalsgymnasiet var grymma och lät oss ha ledigt igår! Och idag hade vi en riktig mjukstart, började senare än vanligt och hade idrott där man spelade fotboll, skojigt skojigt! Sen blev det lite lunch och efter det en engelskalektion som iochförsig var ganska dryg (gramatik) men det gör inte så mycket när man får sluta efter det. Så tre timmars skoldag för mig blev det idag då! Men duktiga som vi var, jag, Rakel och Frida så stannade vi kvar och gjorde klart engelskan.
Sen bar det av ner på stan i det snöiga och ruskiga men lite mysiga vädret. Istället för att åka direkt hem bestämde jag mig för att köpa skor och annat (vilket jag faktiskt lyckades med, iallafall skodelen). Jag klev som vanligt av vid centralen och precis som vanligt tog jag vägen genom Forumgallerian upp mot gågatan. När jag klev in genom dörrarna till gallerian blev jag väldigt förrvirrad eftersom alla "galler" framför affärerna var neddragna och det var väldigt folktomt. Jag tänkte igenom vad allt detta kunde betyda och kom fram till att det inte kunde vara söndag och att dom därför öppnade senare och vad jag visste var det ingen flaggdag. Kanske hade Sverige infört siesta? Nej, det hade dom inte. Kunde kanske hela huset fått damp och stängt alla dörrar? Nej inte det heller! Men precis när jag kom gående började de öppna butikerna igen och jag fick aldrig riktigt klart för mig vad det var som hade hänt (även om jag hörde lite små rykten om det på stan) föränn jag ringde mamma för att höra om hur stor mängd vätska man får ha med sig på flyget och hon berättade för mig (alltså inte om vätskmängden). Det hade tydligen varit BOMBHOT i lilla Uppsala. Och rånförsök. Dom hade faktiskt kallat in bombspeciallister från Stockholm och grejer men antagligen kommit fram till att det inte var någon bomb (får vi hoppas iallafall, annars gick jag runt i dödlig fara någon timme på stan.
Oj, nu blev det sådär fasligt långt igen. Nu ska jag gå och köra en liten kärnkraftsdebatt på msn, jag och Daniel Marklund (nu blev du omnämnd med både för- och efternamn danne) mot Björn. Fy för kärnkraft!
ha det bra!


Achtung die kurve

Någon annan än jag som börjat upptäcka en trend här? Ja, juste! Jag skriver inte på helgerna. Det verkar ju ganska ologiskt eftersom jag ju är ledig då och borde ha hur mycket tid som helst över till att skriva många, långa och extremt roliga inlägg men istället blir det inte ett enda ett. Men det råkar vara så att mina helger är ännu mer fullproppade än mina vardagar. Eller inte egentligen, men ändå på något sätt!
I helgen till exempel var mina små söta kusiner på 4,6 och 9 år här och då vill man ju umgås med dom (eller iallafall några timmar innan man tröttnar...) och när man inte umgås med dem och tänker att man kanske skulle ta och skriva ett blogginlägg sådär på lördagskvällen, ne då har de ockuperat datorn! Det var nämligen så att hela min släkt (dom som var här iallafall) satt och spelade achtung die kurve, grymt spel!
Oj, nu blev jag visst avbruten här när jag äntligen satt mig ner för att verkligen skriva. Mina kära koleger i disneyklubben ringde och behövde sin fjärde medlem för att kunna titta på nästa film. Undrar vilken det blir...jaja, tjing!

Seg...

Hallojsan!
Känner mig lite seg och nere, har gjort det i stort sett hela veckan. Vet inte vad det beror på men det skulle faktiskt kunan vara något så enkelt som att min mobil har gått sönder (okej tro inte att det är det jag är deprimerad över) men det som har gått sönder är det där hålet där man laddar och sätter in alla sladdar och alltså...vad betyder det här? JAG KAN INTE LYSSNA PÅ MUSIK! Och jag är ingen sån som i hela mitt liv bara lyssnat på musik jämt och kan en massa och jag kan ju faktiskt (och gör det) lyssna här hemma. Men det är bara det att jag vant mig vid att alltid lyssna på bussen till och från skolan, på stan, när jag cyklar...och nu kan jag inte det! Fast det är väl antagligen inte det som gör mig seg, men man vet aldrig. Aja, nu ska jag inte fokusera något mer på det. Finns det något annat roligt att skriva?
Nej, det gör nog inte det...eller jo! Jag måste ju uppmärksamma att min kamrat (hihi, gammalsvenska!)  Magnus fyller hela 16 år idag! Bra jobbat! Grattis till honom/dig beroende på vem det nu är som läser. Men jag tror nog inte att Mange läser..men då blir det grattis till honom då!
Imorgon ska vi bege oss ut på presentjakt får väl se vad för roligt vi kan hitta på, vi brukar ju alltid ge varandra så fina presenter så se upp Mange!
Jag kan ju också nämna att jag lyckats göra alla mina läxor tills imorn, som om någon skulle bry sig xD. Okej det var inte så många men det vi hade att göra har jag gjort. Utom möjligtvis draman men den får vi ta och öva på imorgon på håltimmen.



Här har vi då en bild på födelsedagsbarnet som allt för sällan vill vara med på bild och då går det såhär. Men återigen grattis till honom.
Nu ska jag gå och göra lite situps eller nått (NOT)
Ha det!
Tjosvejs!

Vuxenpoäng!

Tjollahopp!
Vuxenpoäng till mig! Sitter i cafeterian och draicker kaffe!!! Det smakar lite beskt men med ett sött äpple till så blir det prima!
Igårkväll (natt) efter Scrubs när jag var väldigt trött men inte tillräckligt trött för att sova så zappade jag runt lite på TVn utan direkt hopp om att hitta något intressant utan mest för att ha något att göra. Men på tv8 (tror jag iaf) stötte jag på ett program som hette Metro teknik eller nått liknande. Det var nästan slut men det sista de talade om var just bloggar! Dom berättade bland annat om hur man tjänar pengar på sin blogg men jag antar att man kanske borde skaffa sig en lite större plubik, eller läsare kanske det heter, innan man provar på nått sånt. Men det andra de sa var att man ska blogga om något man verklgen brinner för så att man verkligen vill göra det och att man gör det bra typ. Så jag började fundera (medan jag försökte somna med mitt ömmande öra) om vad jag verkligen brinner för. För några eller något år sedan var jag helt inne på tv-serier och kunde allt om dem, kanske något ganska fånigt att brinna för men det var det jag gjorde iallafall. Nu för tiden går i stort sett all min fritid åt till att umgås med mina kompisar och eftersom jag för det mesta trivs väldigt bra med allt (always look on the bright side of life) så är det väl kanske just livet jag brinner för, fan vad det där lät klyshigt men men...hur som helst kanske det inte blir så roligt för andra att läsa om mitt liv, hahah! Fast iofs är det kanske det bloggen ska handla om? Äsch, nu förvirrar jag bara mg själv igen. Men det finns ju faktiskt annat jag gilla mycket också. Jag tycker om filmer, att läsa och typ sy, haha! Så kanske att jag skriver en del om sånt. Fast hur många vill egentligen läsa om mina sömnadserfarenheter? xD Nej nu ska jag sluta skriva innan det blir för mycket och alldeles konstigt!
Historian börjar!
Tjohopp!

Rätt väder för att ta hål i örat

Tjohopp!
Idag var det turligt nog rätt väder för att ta hål i örat och alltså gjorde jag det, gjorde lite ont (eller okej då, mycket) men det var värt det. Säger jag nu iallafall, får se vad jag tycker imorgon bitti när jag försökt sova på mitt ömma öra men som tur var träffade jag Elin på stan och hon gav mig en del sovtips, skulle kanske lyssna på henne med tanke på att hon själv har hela 8 hål i öronen! Men själv ligger jag faktiskt inte så långt efter, har ju 6 stycken jag! Men okej, liv jag har...skriver flera inlägg och långt om mitt öra. Nu börjar det kanske gå över gränsen så jag kan ju passa på att berätta lite om min dag istället (ska försöka att inte skriva överdrivet långt men kommer antagligen inte att lyckas så därför varnar jag dig om du hatar att läsa eller helt enkelt läser väldigt långsamt, att sluta nu).
Efter skolan drog jag som bestämt ner på stan och träffade "Nils, Marklund och hela ligan" som någon sa, på BK. Okej, det är inget flashigt även om det kanske låter så (eller nej, det gör det nog inte?) utan det är i själva verket bara Burger King. Eller bara och bara, det är ju en helig plats för oss men eftersom det känns lite drygt att skriva hela namnet får det helt enkelt kallas för BK. Efter ett kort men trevlig besök där gick jag bort till silver&sånt för att träffa min kära mor som fick hålla mig i handen medan jag satt och vad skitskraj när jag tog hålet. Sen övergav jag henne och gick för att träffa tjejorna för en fika (jag vet, tjockisdag!). Men på grund av en del förseningar fick det bli en riktig snabbfika innan jag var tvungen att åka iväg på träningen. Efter träningen har jag mest, eller bara, suttit framför datan och skrivit på min debattartikel, nu är den typ klar iallafall. Okej ofta nån bryr sig om det här men...xD Skickade iallafall väg artikeln till min gode vän Poeten Pepiño som fick godkänna den och sen hade vi våran egen lilla debatt om kärnkraft och kom fram till att den definitivt borde avvecklas! Eller nån som har en annan åsikt?
Ne, nu ska jag nog redan sluta (ojoj!)
Mitt öra gör ont, buhu :'(

Här har vi en alldeles för stor bild av mitt öra så titta inte för noga, man vet aldrig vilka hemskheter som döljer sig där.Men så här ser iaf hålet ut just nu, sen har jag väl tänkt ha nån ring eller nått i det men för tillfället får jag nöja mig med den här lilla stenen, aja ska gå och kika på Scrubs!
Tjingeling!

Anna är arg!

Nu sitter jag som vanligt i ett grupprum på rasten efter ännu en hederligvärd omgång Rebubled med Annis. Förvånansvärt nog har jag faktiskt skrivit en hel del av min debattartikel, det var riktigt roligt faktiskt och jag har blivit helt insatt i kärnkraft, bort med den! haha! Oj, vilket flummigt inlägg men jaja. Efter skolan ska jag ner på stan och titta lite på kläder, ha BK-dag, kanske ta hål i örat, fika lite med tjejorna och sen åka på träning. Fullspäckad dag det här alltså, men det är kul med såna ibland! Speciellt efter 2 dagars segande som det har blivit. Men nu ska jag dra, snart börjarhistorian, dagens sista lektion! :D
Tjohej!



Måste bara påpeka attt där här filmatiseringen av typ världens grymmaste bok Twilight har premiär nästa fredag, den 21a,  missa inte det! :D

Ny design

Tjohej igen!
Det bidde ett inlägg till idag.
Nån som märker nån skillnad här? Ja, juste jag har bytt lite design, vad tycks?
Själv gillar jag det men det finns en del jag inte riktigt är helt nöjd med och ovan bloggare (och sån här hemsideperson eller vad det nu heter när man gör hemsidor..) som jag är kan jag egentligen absolut ingenting om kodning och allt vad det heter, jag bara låtsas och flummar på. Men har jag inte låtsats ganska bra ändå? Aja, hur som helst ska jag be den icke låtsandes Fatima om lite hjälp med det. Hon kan faktiskt en hel del. Kolla in hennes blogg!
Nu ska jag inte skriva ett till jääättelångt inlägg så det är bäst att jag slutar nu innan jag börjar babbla på om miljöförstöring, fattigdom eller något liknande, det vore ju inte så bra, det får jag ta en annan gång. Men se! Nu gör jag det igen, måste verkligen sluta nu!
Hej hopp! 


Fel väder för att ta hål i öronen?

Tjohejsan!
Känner mig allmänt seg idag vilket inte är så logiskt eftersom jag sov hela 9½ timmar inatt! Jag vet, helt sjukt! Så alltså borde jag väl snarare vara allmänt pigg idag istället för allmänt seg, eller? Egentligen inte om jag utgår från tidigare erfarenheter xD underligt nog blir jag tröttare ju längre jag sover som om kroppen fått känna hur det känns att sova riktigt länge och vill göra det igen, ungefär som när man inte äter frukost och sen inte blir lika hungrig framåt lunch som när man ätit frukost. Det sistnämnda är inte något jag brukar göra (eller klara av?) själv, är ett alldeles för stort matvrak för det, haha, men jag har iallafall en del säkra källor som kan stödja min teori i den frågan. Herregud, jag är helt inne på teorier och säkra källor. Kan det vara eftervärkningar av energidebatten och tankar på kärnkraft som spökar? Blev helt inne i det faktiskt..och det är inte slut än, har en hel debattartikel att skriva om varför vi borde avverka kärnkraften. Det borde jag kanske göra eller ha gjort nu ikväll men eftersom jag har en håltimme på 3½ timme imorgon (håltimamr heter det kanske då...) och för att jag är lat så planerar jag att göra den då. Även om jag är helt beredd på möjligheten att det inet kommer hända men det känns bra att iallafall låtsas planera!
På tal om håltimmar så hade vi ingen tisdagstidagstid idag vilket innebar att vi slutade kvart över tolv! Kanske borde man, om man är normal, bli helt oerhört glad av det men eftersom jag inte är helt normal och eftersom jag som sagt känner mig allmänt seg idag så tyckte jag mest att det var jobbigt eftersom jag då fick en oerhörd beslutsångest om vad jag skulle hitta på. Jag menar, vad ska man hitta på när man har en massa tid över men inte har lust att göra något? (Dagens i-landsproblem?) Från början hade jag tänk bege mig av till Fyrisskolan och hälsa på lite folk av olika karaktär men min sega kropp med den tunga träningsväskan orkade inte det. Istället tänkte jag gå runt ett tag på stan och leta lite kläder (strumpbyxor, vantar, skor och andra nödvändigheter) men det var väl inte den allra smartaste tanke eftersom det väl antagligen är lika jobbigt att gå runt med en tung väska och en seg kropp på stan som att göra samma sak fast gå den inte allt för långa vägen till fyrisskolan? Men helt förståeligt stod jag inte ut så länge utan åkte hem istället och tänkte att jag kanske kunde hitta på något otroligt smart, nyttigt och världsomvändande här hemma istället men allt jag lyckades åstadkomma var att sätta mig framflr datorn med det oerhört beroendeframkallande spelet Rebubbled, haha, liv jag har! xD Men något har jag faktiskt uppnått, är faktiskt på den sista banan, nummer 72! Dock hände det inte idag men men...
Juste, jag försökte även ta tag i den här örontagningshålgrejen nu idag och drog med mig Sara, Susan, Anna och Frida in på silver&sånt efter skolan. Anna som förutspått att "Det är rätt väder för att ta hål i öronen idag också!" hade fel eftersom man självklart måste vara 18 år för att få göra det. Eller ha med sig nån vuxen och eftersom min mamma inet var där utan på sitt jobb fick jag inte ta hål :(  Men kanske blir det av imorgon, om jag vågar!
Nu borde jag nog inte skriva mer va? Jag beundrar alla som orkat läsa hela vägen det hade jag säkert inte gjort. Men jag ska försök skärpa mig och inte skriva lika långa inlägg, men det blir ju bara så.
Ha det bra!
Tjolahopp!

Ps. ska kanske ha en dagens låt idag också. Det får bli Better days med The goo goo dolls! Riktigt bra!


Söndagsångest

Hej hopp!
Inte skrivit på några dagar men nu är det redan söndag, hela helgen har redan gått och jag har söndagsångest. Måste verkligen börja plugga inför debatten imorgon, ska debattera mot kärnkraft. Inte så svårt men det gäller bara att plugga in det vilket jag inte gjort eftersom jag som vanligt skjutit upp allt till sista stund. Men snart ska jag nog börja iallafall.
Väldans trött är jag idag också. Men det skulle kanske kunna bero på att jag kom hem runt tre igår natt och gick upp halv tio, eller vad tror ni? Så lite sömn var det faktiskt inte...men aa trött ar jag iallafall. Men varför gick jag upp så tidigt då? Jo, jag, Sofia, Danne, Nille och Mange skulle ju cykla till allianshallen och titta på Helmers och Emils (och hela Frötunas) match mot Sirius. Trodde att jag skulle komma för sent till vår lilla "samling" på ica vid 20 över 10 men så var inte fallet. Inte helt oväntat hade vissa människor försovit sig eller hade problem med sin cykel...Så när vi väl kom iväg var våran trupp något mindre än vi först trott men den dög väl bra den? Vi cyklade alltså dit och kom nästan i tid. Sen när det inte var sådär jättemycket kvar av matchen anslöt även en fjärde medlem. Efter matchen, som för övrigt slutade 1-1, drog vi iväg till IKEA och provsatt (provsov) lite olika soffor, stolar och sängar. Trevligt värre! Men sen tog hungern överhanden och vi cyklade den oerhört långa vägen till Max där vi åt och sen satt och segade i några timmar. Blev förresten utskällda av en surgubbe också, vadå? får man inte ligga ner i sofforna? vad är de annars till för? Aja, här fick man inte göra det ialalfall för "det är ju faktiskt en resturang" ,och en väldigt snobbig sådan måste jag tillägga. På vägen hemcyklade vi skrålandes på julsånger och diskuterade söndagsångesten ännu lite mer.
Nej, nu måste jag faktsikt ta tag i det här med kärnkraften...tänk om det här vore Matrix, vad lyxigt det skulle vara att bara kopla in sig ett litet tag och sen kunna allting utantill. Får fila vidare på hur det skulle gå till men så länge kör jag nog vidare på den gammelmodiga stilen. 
Hörs! 

Trött?

Halloj!
Den här dagen har väl varit rätt så vanlig skulle jag tro...japp! En helt vanlig dag, eller somna läsandes ungefär en halvtimme innan träningen hör väl kanske inte till vanligheterna och inte var det tidernas bästa taggning heller vilket kanske förklarar varför det gick som det gick. Men hallå vissa av oss är faktiskt trötta och vill inte träna klockan tio på kvällen! (Säger jag och sitter här och skriver istället för att gå och lägga mig)
Annars kan väl vara värt att nämna att jag har två uppdrag att utföra; måste verkligen och tyvärr byta ut mina faktiskt inte alls gamla converse mot ett par nya, får se vad jag väljer för färg... Dessutom har jag bestämt mig för att ta ytterliggare ett hål i örat, där uppe i brosket eller vad man nu ska kalla det, hoppas att det inte gör alltför ont, nån som kan ge mig ett svar i på den frågan? Det där var väl två mycket viktiga uppdrag? Aa, förstog att ni också skulle tycka det, men det är ungefär så intressant mitt liv är för ögonblicket. Eller nej det är det inte, har mycket intressanta saker för mig också faktiskt även om jag för ögonblicket inet kommer på en enda...om inte gå och duscha räknas som intressant för det ska jag göra alldeles strax.
Boken jag läste och som var så oerhört intressant att jag somnade var förresten Ett öga rött av Jonas Hassen Khemiri. Någon som läst den? Min personliga åsikt av den (efter att nu ha läst ut den för andra gången) är väl att det är en trevlig och fullt läsvärd bok men att den kanske inte riktigt når upp till de höga betyg den fått i tidningar och omröstningar och grejs. Nån som håller med mig eller emot mig?
För övrigt kan kanske nämnas att min käre vän Josefine har kommit hem från USA! Den lilla skiten, hon är säkert brun som en pepparkaka och jag kommer bli grymt avundsjuk men jag hoppas att hon har haft det riktig bra! :D ska kanske träffa henne imorgon eller åtminstone någon gång i helgen, det var ett tag sen! <3

Men nu ska jag kila och sova eller nått! Ha det bra! :D

Denna först bild på boggen tillägnas min bästa vän Sofia, tack för att du finns! <3 Och min gode kamrat Nils bara för han tyckte att bloggen var tråkig utan bilder (och även med? xD)

Denna första bild på bloggen tillägnas min bästa vän Sofia, tack för att du finns! <3 Och min gode kamrat Nils bara för han tyckte att bloggen var tråkig utan bilder (och även med? xD)

ps. dagens låt: Zombie - The Cranberries


Scrubstime!

Nu är jag hemma igen efter att nyss ha varit i källaren igen men innan det varit ute i skogen och sprungit med...hur många var vi? 7 st tror jag, kände mig iallafall väldigt duktig som gjorde det, är ju inte direkt en vana jag har...
Nu är jag väldans trött och ska gå och lägga mig = kolla på Scrubs, men tänkte bara meddela alla om att jag inte blev attackerad av någon galen cruciatotant, även om det var lite mörkt och scary i skogen xD

God natt!

London calling

Jag kom just på (efter påminnelser från alla möjliga håll och kanter) ska till London om drygt två veckor! Bara tjejer (dock två stycken 40+), shopping (om man bara hade pengar så), lyxiga hotell (man kan ju hoppas att det är lite lyxigare än förra gången när hotellet hade lysrör överrollade med färg i taket plus en knapp kvadratmeter stora toaletter), god mat (ja, inte om man ska äta engelskt iallafall, eller? är inte kalla bönor i bakad potatis en speciallité?) och musikal (finns nog inget negativt att säga om det...jo! hur ska den kunna leva upp till förra årets desperately seaking susan?). Förhoppningsvis blir det trevligt trots allt detta. En favorit i repris från förra året! :D

Om det är någon som är intresserad gick det väldigt bra att ta sprutan iallafall! Jag brukar inte alls bli speciellt rädd för sånt som att ta sprutor men idag var jag riktigt nervös och satt inne hos sjuksköterskan och babblade på som en idiot om allt och inget men som tur var så var det över innan jag visste ordet av! Eller nej, det var det inte..hann ju känna att det gjore ont men det var fullt uthärdligt. Var den här sjuksköterskan skickliggare än den förra? En mer skillad spruttant? Antagligen inte..det var väl bara jag som förväntade mig att det skulle kännas som en cruciatusförbannelse, vilket det turligt nog inte gjorde! Eller turligt och turligt, det skulel väl snarare ha varit extremt oturligt om lilla sjuksköterskan plötsligt dragit fram en trollstav i sjukhusrocken och torterat mig tills jag låg sprattlandes på golvet?
Okej, nu känner jag verkligen att det här börjar spåra. Men kort och gott så gick det väldigt bra att ta den andra sprutan, nu är det bara en kvar!

Alldeles strax ska jag leka hurtig och ge mig ut och springa! jag kommer antagligen falla ihop nerkyld och helt slut efter bara någon kilometer, men det är väl alltid värt ett försök?
Som tur är har jag mina vänner med mig (eller det är väl snarare jag som är med dom men ändå) så ifall att jag skulle ramla ihop eller bli torterad av en sjuksköterska med trollstav som hoppar fram i skogen, så kan de nog hjälpa mig. Fem mot en, vi borde kunna besegra trollstavssköterskan!
Ska varna dom och be dom hålla ögonen öppna innan vi sticker ut.

Nej, nu ska jag bege mig och om jag inte skriver igen beror det på att är fångad och torteras på sävja vårdcentral!

Tjing!

Vaccineringsdag

Sitter för omväxlingens skull i skolan. Anna och jag sitter och försöker dramatisera lite, men allt vi lyckas med är att driva med varandra på msn och försöka dansa till Brittney Spears...inte så bra!
Idag efter skolan ska jag ta min andra livmoderhalscancervaccinspruta, inte kul! Men det är ju lugnt värt det! Fast lite ont gjorde det ju faktiskt...ops! borde kanske inte skriva det där, det är ju inte så att jag tycker att alla andra borde skippa att ta den (eller dom, hela tre stycken är det ju :s) så jag skriver så här istället: Jippie! Idag ska jag ta en till spruta, älskar det verkligen så jävla mysigt, och det smakar gott också! Blev ni övertygade? Nej, men seriöst alla borde faktiskt ta den!
Nu ska jag försöka dramatisera lite mer, om jag bara kan slita Anna från datorn eller det är väl kanske jag som borde slitas härifrån?

ja, men hej då iallafall, ha det bra allihopa (=några av mina kompisar som pallar läsa bloggen för att jag tjatar på dom)

ps. Juste! Obama vann! :D Som dom sa på TV imorse, den här dagen är historisk (Johanna Sundberg bloggar två dagar i rad)

Valvaka? Tror inte det va...

Som riktigt aktiv bloggare (förlåt att jag bara tjatar om det här hela tiden...) ska man väl helst skriv fler än ett inlägg per dag? Så här komemr alltså ett till.
   Riktigt skön dag det här alltså, vi slutade runt halv ett plus att vi inte har några läxor tills imorgon, om jag nu inte missat något...men det man inte vet lider man inte av! Efter engelskaprovet som kändes riktigt bra åkte jag ner på stan ett tag och träffade grabbsen sen blev det fika med tjejerna och sedan hem till våran kära källare igen, eller våran källare är det ju inte men eftersom det är där vi för det mesta spenderar våran tid så ja, då kan man ju få räkna den lite som vår källare ibland.

Och juste! Idag hörni är det ju (har varit?) val i USA. Trots att jag själv är alls det minsta insatt i det hela kan jag iallafall låtsas som om jag vet något om det. Som de allra flesta svenskar skulle jag tro, eller har någon en annan åsikt?, hejar jag själv på Barack Obama...kanska borde följa en del av mina kompisars exempel och titta på valvakan? Det här är ju trots allt något som påverkar hela världen. Men jag ska inte låtsas att jag är insatt så lika bra att skita i att titta på vakan. Det ända det kommer resultera i är antagligen en uttråkad Johanna med väldigt stora påsar under ögonen imorgon. 
Nej ni! Nu ska jag återigen cykla ner till "min" källare och dra ytterliggare en film! 

Höres!

Nytt försök

Oj! Det gick ju inte så bra det här ju. Jag som hade tänkt bli en häftig fulltidsbloggare slutade efter mitt första inlägg. Eller sluta gjorde jag väl inte men man kan ju knappast räknas som en aktiv bloggare om man bara skrivit ett inlägg på över en vecka. Men nu ska det kanske bli ändring på det (antagligen inte men det känns bra att skriva det).
    Nu sitter jag i skolan under en av veckans många håltimmar som är perfekta pluggtillfällen (speciellt om man har prov om en timme) men som istället mest spenderas framför datorn med en mängd värdelösa men ändå underhållande spel.
    Jahapp! Så duktig var jag på det här! Vad ska man skriva om? Kan ju kanske nämna lite om vad jag gjort på lovet. Mestadels spenderades det med mina goda vänner och bland annat övernattade vi på en studsmattade och hoppade runt i våra sovsäckar halva natten, vi var också och bowlade en dag (jag kom iallafall inte sist!) och sen har vi nog mest tråkat omkring som vanligt, fast vårat tråk är för det mesta väldigt roligt, men ändå. Sen var jag också på två halloweenfester,den ena med tjejerna i klassen och den andra med de vanliga Bergsbrunnabratzen ;D. Annars kommer jag inte alls ihåg vad jag gjort men så speciellt utvilad har jag inte blivit med tre timmars sömn, tidiga mornar (klockan 8!) och övernattningar på kalla studsmattor. Roligt och välbehöveligt var det iallafall.
    Nu är jag som sagt tillbaka i skolan och sitter i matsalen med Anna, Sara  och Susan, mina söta och bloggande klasskamrater som det heter på fin svenska. Men nu öppnar snart matsalen och vi ska gå och tjocka oss lite i den goda skolmaten, see ya!

RSS 2.0