London calling once again!

Jaha gott folk! Om allt går enligt planerna sitter jag på ett flyg på väg till London om 12 timmar!
Och det tar ju ett tag att komma till flyplatsen också, speciellt med mammas marginaler, vi kommer att åka hemifrån ungefär 4,5 timmar innan planet går och om inget oväntat händer på vägen (punktering, olyckor, vägpirater, hål i vägen och annat man bara oroar sig för när man verkligen inte får komma för sent, men varför skulle det hända just då?) tar det max 2 timmar att åka och alltså kommer det hela resultera i att vi sitter och drygar på flygplatsen i ett par timmar och hinner tappa all förväntan och bara blir trötta, sura och vill åka hem och sova. Men vi får hoppas att det inte blir så! Kanske skulle några pirater eller rövare eller nått längs vägen sitta fint, lite spänning i vardagen sådär. Men vi får väl se hur det blir.
Men oj, jag ska upp om inte allt för länge, borde nog gå och lägga mig och sova. Fast nej, lite till kan jag väl sitta.
Skulle vilja passa på att berömma min skola en andra gång i dag. Varför? Jo, för när vi sitter på mattelektionen och segar med dryga potenser ropas det plötsligt ut i högtalarna att föreningen snack@tacks (tror det är så iaf) serverade gratis fika, chips och grejer nere i matsalen. Eftersom det var ungefär en kvart kvar av lektionen tittade vi bedjande (haha) men utan direkt hopp på våran lärare, men snäll som hon är lät hon oss gå. Men vi gick inte direkt utan sprang ner för trapporna tillsammans med en massa andra klasser och när vi kom fram fanns det inte mycket fika kvar men en pepparkaka och lite chips hann man roffa åt sig. Men grejen är bara det att dom hittar på sånna här roliga grejer, gillar det verkligen!
Sen på eftermiddagen och kvällen har jag väl mest surat över att Twilight inte har premiär förrän 19 december i London (knas!) och att vi därför inte kommer kuna se den, och dessutom har jag haft lite smått panik över att min mp3 försvunnit. Det hade i vanliga fall inte varit något problem eftersom jag ju har min mobil men nu när den drygat sig och gott sönder och är på nått reparationsställe i Norrköping eller nått så har jag alltså ingen form av musikspelare! Som tur var fick jag ta mammas och den är nu laddad med en del godingar!
Nej men nu måste jag verkligen gå, ska ju hinna duscha också!
Hoppas inte att jag glömt pass eller något annat viktigt (håller tummarna för att mamma har koll på det) Men nu ska jag dra! Ha det bra här hemma! I´m of to London! :D And this time I will speak english and not just smile and nod!
Good bye!

               
                                                                                                                                                                                                                   
Lite slarvigt upplagda bilder från den fö





Kommentarer
Postat av: Fatima

åh johanna du får ha det så kul där borta i london :)



TWILIGHT VAR JÄTTTTTEEEBRA!!!! synd att du inte kan se den där.

2008-11-21 @ 19:55:49
URL: http://ninablogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0