Bloggare?

Jaha!
Nu har man gjort det här också, skaffat sig en blogg eller webblogg heter det väl egentligen. Fråga mig inte varför för det vet jag inte riktigt själv men antagligen föll jag helt enkelt bara för grupptrycket. Jag menar, när man sitter intryckt ett trångt litet rum (eller ja, så trångt är det ju inte, vi ska inte klaga på skolan, men ni fattar grejen) fullt med bloggande klasskompisar är det ju svårt att själv inte också vilja vara med i den virtuella gemenskapen. Så alltså, nu sitter jag här med min nya och fina lilla blogg och vet inte riktigt vad det är meningen att jag ska göra så då skriver jag just det, vilket kanske är hela poängen?
Vem är jag då?
Kanske skulle jag kunna beskrivas som en för det mesta glad tjej i mina bästa år, jag vet inte! Fråga nån jag känner. Men i mina bästa år? Brukar man inte snarare säga det om fetlagda nypensionerade män med stor pension och som i allmänhet känner sig väldigt nöjda över det de åstadkommit i sitt liv?
Aja, trots att jag (bara) är 16 år tycker jag att min tillvaro för det allra mesta är väldigt behaglig och alltså refererar jag til den som mina bästa år. Annars kan det kanske vara väsentligt att veta att jag heter Johanna och bor i Svea rikes fjärde största stad Uppsala som jag för det mesta gillar men som just nu är helt överfylld av grävskopor, byggarbetare, trasiga vägar och allt vad det heter och som nu ibland gör det mycket svårt att komma til skolan i tid. Jag har precis, eller för ca 2 månader sen, börjat i ettan på gymnasiet, något jag också trivs väldigt bra med. Jag spelar fotboll och är målvakt. Jag bor med min familj bestående av mamma, pappa, lillebror och kanin i ett kedjehus (inte radhus, vi har faktiskt eget garage!) utanför Uppsala. Och till sist så spenderar jag i stort sett all min fritid som inte går åt till fotboll eller plugg (heter det ens fritd då?) med mina kära vänner. Och just dessa kära vänner ska jag till stan med nu och alltså tänker jag avsliuta det här nu även om jag, nybörjare som jag är inte riktigt vet hur, avsluta det här. Om någon, mot alla odds och till min förvåning, leta sig hit kan de gärna lämna en kommentar om hur mitt premiärinlägg ser ut eller om vad annat de vill!
Ha det bra tills vidare! (vem pratar jag egentligen med? Nej nu måste jag sticka!)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0